Albanian shqiptar bulgarian Kinezisht (E thjeshtuar) Kinezisht (Tradicionale) çek danez holandez francez gjermanisht hebraik italian japonez korean lituanez malajas norvegjez rusisht Spanjisht suedez turk vietnamisht
Shopping Sigurt
Facebook eksitim
Lista e plotë Breeder

Paketimi Informacione

Këtu do të gjeni informacion mbi Madh Metodat tona Cannabis Seed dorëzimit:

No Matter cila metodë të ofrimit të zgjidhni paketën tuaj do të përfundojë duke kërkuar një shumë si kjo në pjesën e jashtme:

Tona çanta Plain White Jiffy

Të gjitha paketat që udhëtojnë jashtë Mbretërisë së Bashkuar do të përmbajnë një afishe ajrore (një blu në pjesën e sipërme të majtë), paketat e BE-së do të kenë adresën e kthimit në anën e pasme të paketës. Paketat Jo-BE do të kenë adresën e kthimit në pjesën e sipërme të majtë të Në pjesën e përparme të paketës. Paketat jashtë BE-së do të kenë një etiketë Doganore të bashkangjitur. International Signed For Packages do të ketë një Royal Mail International Signed Për afishe të bashkangjitur dhe UK Signed Për paketat do të ketë një nënshkruar në Mbretërinë e Bashkuar për afishe bashkangjitur.

Për shembull një Bota Nënshkruar Për dorëzim jashtë BE-së do të duket si:

Bota Nënshkruar Për Jiffy qese me Etiketa

tonë Standard 8 GBP Nënshkruar për dorëzim është dërguar në përfundojë flluskë brenda një zarf të thjeshtë të bardhë çast:

Imazhi i flluskës së mbështjellë

tonë paketimin DVD Case vjen me farërat fshehur brenda një cilësi të lartë DVD Amaray Rasti vulosur me shirit të zi:

DVD Case Stealth Cannabis Seed Paketimi 1DVD Case Stealth Cannabis Seed Paketimi 2

tonë T-Shirt Stealth Paketimi Përfshin farat tuaja të paketuara brenda T-Shirt, ose të fshehura pas etiketës ose thjesht me T-Shirt të mbështjellë fort me fara brenda:

Stealth T Shirt Paketimi Kanabis Farërat 1Stealth T Shirt Paketimi Kanabis Farërat 2Stealth T Shirt Paketimi Kanabis Farërat 3Stealth T Shirt Paketimi Kanabis Farërat 4Stealth T Shirt Paketimi Kanabis Farërat 5

tonë CD-Spine Stealth Paketimi Do të thotë që ne do të ri-paketojmë fara tuaj nga paketimi origjinal i breederit dhe t'i paketojmë ato brenda tubave të hollë plastike. Ne pastaj do të paketojmë këto tuba në shpinë të një CD:

Shpinë e CD Stealth Kanabis Seed dorëzimit 1Shpinë e CD Stealth Kanabis Seed dorëzimit 2Shpinë e CD Stealth Kanabis Seed dorëzimit 3

tonë Ndjeva-Tip Pen Stealth Paketimi do të thotë se ne do të ri-paketë fara e tu nga paketim origjinal tyre Breeder dhe në tuba plastike hollë dhe pastaj këto tuba do të futet në bazë të një sërë stilolapsa ndjerë-lartë siç tregohet:

Shpërndarja e farës së kanave të kanalit të spermës 1Shpërndarja e farës së kanave të kanalit të spermës 2Shpërndarja e farës së kanave të kanalit të spermës 3Shpërndarja e farës së kanave të kanalit të spermës 4Shpërndarja e farës së kanave të kanalit të spermës 5Shpërndarja e farës së kanave të kanalit të spermës 6

tonë Portofolin Stealth Metoda Do të thotë se ne do të paketojmë fara tuaj brenda deleve të një portofoli me secilin lloj të farës në çanta të zeza të vogla:

Portofoli i dorëzimit të kanabisit me vjedhje 1Portofoli i dorëzimit të kanabisit me vjedhje 2Portofoli i dorëzimit të kanabisit me vjedhje 3Portofoli i dorëzimit të kanabisit me vjedhje 4

tonë Building Block Toy Stealth Metoda Do të thotë që ne do të ri-paketojmë fara tuaj nga paketimi origjinal i breederëve në tuba të zeza të shtypura dhe pastaj ne do të paketojmë tubat brenda çanta të zeza të vogla të cilat vetë janë të paketuara brenda paketës së bllokut të ndërtesës:

Extra Building Block Stealth Cannabis Seed Delivery 1Extra Building Block Stealth Cannabis Seed Delivery 2Extra Building Block Stealth Cannabis Seed Delivery 3Extra Building Block Stealth Cannabis Seed Delivery 4Extra Building Block Stealth Cannabis Seed Delivery 5Extra Building Block Stealth Cannabis Seed Delivery 6

tonë Super Stealth Cannabis Seed Shipping Metoda Përfshin që ne të ri-paketojmë farërat dhe pastaj t'i paketojmë brenda blloqeve të lodrës së bllokut të ndërtesës. Ky është një proces dhimbje-staking por ne e konsiderojmë atë të jetë metoda jonë më e sigurtë e transportit. Çdo bllok është një ngjyrë e ndryshme dhe ju do të merrni një email që përputhet me ngjyrat e zezakëve ndaj shtameve që keni blerë:

Shpërndarja e farës së kajsisë së stërvitjes 1Shpërndarja e farës së kajsisë së stërvitjes 2Shpërndarja e farës së kajsisë së stërvitjes 3Shpërndarja e farës së kajsisë së stërvitjes 4Shpërndarja e farës së kajsisë së stërvitjes 5Shpërndarja e farës së kajsisë së stërvitjes 6Shpërndarja e farës së kajsisë së stërvitjes 7Shpërndarja e farës së kajsisë së stërvitjes 8Shpërndarja e farës së kajsisë së stërvitjes 9Shpërndarja e farës së kajsisë së stërvitjes 10Shpërndarja e farës së kajsisë së stërvitjes 11Shpërndarja e farës së kajsisë së stërvitjes 12Shpërndarja e farës së kajsisë së stërvitjes 13Shpërndarja e farës së kajsisë së stërvitjes 15Shpërndarja e farës së kajsisë së stërvitjes 16

Ne gjithashtu ofrojmë Courier Delivery Stealth i cili është në dispozicion vetëm si Building Block Toy Stealth Delivery si paketë do të inspektohet gjatë mbledhjes. Kjo metodë është më e shtrenjtë, por duhet të mbërrijë në mes të 2 dhe 4 ditëve nga data e nisjes.

PLEASE NOTE: Të gjitha mundësitë tona vjedhje e paketimit sillen rreth hequr fara tuaj nga paketim origjinal tyre Breeder. Ne mund të ju dërgojë imazhet e fara tuaj para dhe pas ri-paketimin nëse dëshirojnë apo si alternativë mund të përpara paketim origjinal tuaj Breeder për ju në një tjetër paketë. Ju lutem na tregoni në komentet e rreptësisë së konsumatorit, kur ju bëni porosinë tuaj nëse ju do të donte një imazh të paketimit tuaj, ose për atë që do të përcillet për ju. Ka edhe mundësinë e mbajtur paketim origjinal tuaj Breeder e cila është e mundur vetëm me T-Shirt, DVD Rasti apo dorëzimit Standard. Nëse ju nuk do të donte fara tuaj të ri-paketuara ju lutem sigurohuni që për të shkruar një koment për këtë qëllim kur krijimin e porosinë tuaj. Ne mirëpresim çdo pyetje që mund të keni dhe unë mund t'ju siguroj se ne do të jetë i shpejtë për t'iu përgjigjur pyetjeve tuaja. Ju lutemi të na kontaktoni në Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat. Ju duhet të aktivizoni Java skriptet për të parë atë në qoftë se ju duhet të keni ndonjë pyetje në të gjitha. Ne shohim përpara për të dëgjuar nga ju.

V Shporta

Shiko Shporta juaj
Shiko Shporta juaj

Hyrja

Identifikohu ose Regjistrohu një llogari me Farërat fshehtë

Selector monedhëTë gjitha Manufactureres Seed pajisur me farërave fshehtë!
flamur