Albanian shqiptar bulgarian Kinezisht (E thjeshtuar) Kinezisht (Tradicionale) çek danez holandez francez gjermanisht hebraik italian japonez korean lituanez malajas norvegjez rusisht Spanjisht suedez turk vietnamisht
Shopping Sigurt
Facebook eksitim
Lista e plotë Breeder

Lady Sativa Genetics

Ndaj sipas:

Aphasia Haze - Lady Sativa Genetics

Lady Sativa Gjenetikë ka përdorur filxhan të shumta fituese prerje të edukuar fillimisht nga Rezdog Farave dhe e kombinuar atë me Orange Diesel mashkull për të shtuar disa karburant më shumë, potencë një ...

$8.15

Atomic Oranges - Lady Sativa Genetics

Lady Sativa Gjenetikë - Atomic Oranges tani në dispozicion në farërave të vjedhura! Fotografitë dhe përshkrimi që vijnë së shpejti ....

$8.15

Bad Azz Orange - Lady Sativa Genetics

Lady Sativa Gjenetikë - Bad Azz Orange tani në dispozicion në farërat e fshehura! Fotografitë dhe përshkrimi që vijnë së shpejti ....

$8.15

English O.G. - Lady Sativa Genetics

vet legjendar klon UK Lady Sativa është vetëm Eksodi Cheese është kapërcyer me OG Kushit (SFV) mashkull që ata të zgjedhur nga kapiteni Crips 2009 OG (SFV) bx të obta ...

$8.15

Exodus Fuel - Lady Sativa Genetics

Për të ju sjellë këtë tendosje mahnitshme hybrid e legjendar klon origjinal Diesel (qendrore Cali klon) ka qenë i kaluan me Lady sativa e shumë vetë UK Eksodi Cheese b ...

$8.15

Kensington Kush - Lady Sativa Genetics

Për të marrë këtë tendosje Tregues dominuese LSG përdorur çmimin e tyre fitues Knightsbridge OG dhe goditi legjendar prerë Bubba Kush Katsu. Eksploroni shije unike të LEMO ...

$8.15

KnightsBridge O.G. - Lady Sativa Genetics

Knightsbridge OG 2013 3rd Prize Indica kompani Seed Winner Cannabis Cup vijnë direkt nga zemra e Londrës (Angli) ....

$8.15

KnightsBridge O.G. Haze - Lady Sativa Genetics

Për të marrë këtë tendosje Sativa dominuese Lady Sativa Gjenetikë përdorur çmimin e shumëfishtë fituar Amneisa Haze prerë hypro që ka qenë shumë i popullarizuar në mesin e coffeesho ...

$8.15

London City Diesel - Lady Sativa Genetics

Ne kemi vendosur për të bërë një version në Mbretërinë e Bashkuar e Diesel përdorur një mashkull Orange Diesel dhe backcrossing atë disa herë deri sa të mbyllur tiparet e dëshiruara nga të dy prindërit për të ...

$8.15

Marmalade - Lady Sativa Genetics

Lady Sativa Genetics - Marmalade tani në dispozicion në farëra të vjedhura! Fotografitë dhe përshkrimi që vijnë së shpejti ....

$7.47

Masala OG - Lady Sativa Genetics

Lady Sativa Genetics - Masala OG tani në dispozicion në farëra të vjedhura! Fotografitë dhe përshkrimi që vijnë së shpejti ....

$7.47

Orange Candyland - Lady Sativa Genetics

Lady Sativa Genetics - Orange Candyland tani në dispozicion në farërat e fshehura! Fotografitë dhe përshkrimi që vijnë së shpejti ....

$7.47

Orange Diesel v3 - Lady Sativa Genetics

Ky projekt i përbashkët ka qenë me mikun tonë të mirë Drpenethol e farave catnip Italia, ne kemi përdorur agjent zgjedhur portokalli polen tij mashkull dhe e goditi naftë origjinale. Kjo i ...

$7.47

Orangenesia - Lady Sativa Genetics

LSG përdorur Amnesia Haze (prerë hypro) dhe e goditi atë me DrPenethols Agent Orange polen që është një baba për filxhan fituar shtameve të shumta në Itali dhe ndërkombëtare ...

$6.79

Super Orange Glue - Lady Sativa Genetics

Lady Sativa Genetics - Super Orange ngjitës tani në dispozicion në farërat e fshehura! Fotografitë dhe përshkrimi që vijnë së shpejti ....

$7.47
Last Updated: Tuesday, 18 June 2019 16:09

V Shporta

Shiko Shporta juaj
Shiko Shporta juaj

farë picker metamod

Pick nga më të Farërat Popular kanabisit
Përsosin kërkimin në Lady Sativa Gjenetikë

Hyrja

Identifikohu ose Regjistrohu një llogari me Farërat fshehtë

Selector monedhëTë gjitha Manufactureres Seed pajisur me farërave fshehtë!
flamur