Albanian shqiptar bulgarian Kinezisht (E thjeshtuar) Kinezisht (Tradicionale) çek danez holandez francez gjermanisht hebraik italian japonez korean lituanez malajas norvegjez rusisht Spanjisht suedez turk vietnamisht
Shopping Sigurt
Facebook Twitter
Lista e plotë Breeder

The 7 Dwarfs Seedbank

Klasifiko sipas:

Colossus - The 7 Dwarfs Seedbank

Mesatarja e vlerësimit të konsumatorëve
0 Stars
Gjithsej Vota 0

Kolos është krijuar duke kaluar Lowryder 2 me Maxi Gom. Rezultati është një automatike monstruoze, prodhimin rrëshirë të gjithë cola saj të madh kryesor. Kolos përshtypje ...

$18.37


Cyclops - The 7 Dwarfs Seedbank

Mesatarja e vlerësimit të konsumatorëve
0 Stars
Gjithsej Vota 0

Zhvilluar nga Lowryder origjinale dhe një të vërtetë të jashtëzakonshme AK-47, Cyclops mund të jetë tendosje favorite tona. Kjo sigurisht që është më i fuqishëm ynë. Impressing me ...

$18.37


Gigantes - The 7 Dwarfs Seedbank

Mesatarja e vlerësimit të konsumatorëve
0 Stars
Gjithsej Vota 0

Gigantes është krijuar nga kalimit të venë mirën bardhë me gjenetikë të qëndrueshme Ruderalis. Ashtu si me të gjithë jepnin e 7 Dwarfs ishte fokusi kryesor dhe pas më shumë të përvojave ...

$18.37


Goliath - The 7 Dwarfs Seedbank

Mesatarja e vlerësimit të konsumatorëve
0 Stars
Gjithsej Vota 0

Goliath është zhvilluar nga Termocentralin dhe gjenetikë Lowryder, dhe unike shije termocentrali dhe erë janë ruajtur. Lehtë të rritet, Goliaths shtrënguar të mëdha ...

$18.37


Hercules - The 7 Dwarfs Seedbank

Mesatarja e vlerësimit të konsumatorëve
0 Stars
Gjithsej Vota 0

Fillimisht Zhvilluar nga Santa Maria gjenetikës Hercules është një kryevepër Lartë japin. Duke kaluar në mënyrë të përsëritur gjatë gjeneratave të shumta ne kemi krijuar një goditje me thikë ...

$18.37


Titan - The 7 Dwarfs Seedbank

Mesatarja e vlerësimit të konsumatorëve
0 Stars
Gjithsej Vota 0

Titan është një të qëndrueshme, ndër natyrshëm i Automatik Blueberry dhe automatik Hindu Kush. Prodhuar buds dendura blu me imagjinueshëm ëmbël parfum. Holding Titan i ...

$18.37


Trojan - The 7 Dwarfs Seedbank

Mesatarja e vlerësimit të konsumatorëve
0 Stars
Gjithsej Vota 0

Trojan është një të qëndrueshme, ndër natyrshëm i përbërë nga NYC DTrojan ka një ekzotike, erë pothuajse të shfrenuar, të ngjashme me erën e një grejpfrut pjekur. Diesel, Lowryder 2 ...

$18.37


Last Updated: Friday, 06 December 2019 12:44

V Shporta

Shiko Shporta juaj
Shiko Shporta juaj

farë picker metamod

Pick nga më të Farërat Popular kanabisit
Përsosin kërkimin në 7 Dwarfs Seedbank

Hyrja

Identifikohu ose Regjistrohu një llogari me Farërat fshehtë

Selector monedhëTë gjitha Manufactureres Seed pajisur me farërave fshehtë!
flamur