Albanian shqiptar bulgarian Kinezisht (E thjeshtuar) Kinezisht (Tradicionale) çek danez holandez francez gjermanisht Hebraike italian japonez korean lituanez malajas norvegjez rusisht Spanjisht suedez turk vietnamisht
Shopping Sigurt
Facebook Twitter 
Lista e plotë Breeder

World of Seeds

Klasifiko sipas:

Afghan Kush - World of Seeds

Mesatarja e vlerësimit të konsumatorëve
0 Stars
Gjithsej Vota 0

Ne të sjellë për ju këtë Tregues Kushin, një prejardhjen që ka prodhuar shumë tensionet kampion, nga maleve Hindu Kush në pjesën veriore të Afganistanit. Këtë të veçantë ...

€6.21


Afghan Kush Early - World of Seeds

Mesatarja e vlerësimit të konsumatorëve
0 Stars
Gjithsej Vota 0

Ne të sjellë për ju këtë Tregues Kushin, një prejardhjen që ka prodhuar shumë tensionet kampion, nga maleve Hindu Kush në pjesën veriore të Afganistanit. Këtë të veçantë ...

€40.16


Afghan Kush Ryder - World of Seeds

Mesatarja e vlerësimit të konsumatorëve
0 Stars
Gjithsej Vota 0

Afghan Kush jonë vjen nga Kush tendos me 100% gjene Tregues të kultivuara në një zonë të vogël në malet Hindu Kush në pjesën veriore të Pakistanit ....

€8.78

:

Afghan Kush Special - World of Seeds

Mesatarja e vlerësimit të konsumatorëve
0 Stars
Gjithsej Vota 0

Për këtë tendosje mbarështuesve tona kanë arritur të shkulje mirren pastër tendosje tonë Tregues, afgane Kushin, nga shtamet kush rritur në një zonë të vogël në pjesën veriore të AFG ...

€10.37

:

Afghan Kush x Black Domina - World of Seeds

Mesatarja e vlerësimit të konsumatorëve
0 Stars
Gjithsej Vota 0

Një nga blends më të rafinuar të gjenetikës indikatorët në katalogun tonë: vetë tonë afgane Kushit, nga shtamet Kush rritur në një zonë të vogël në pjesën veriore të Afganistanit në ...

€6.05

:

Afghan Kush x Skunk - World of Seeds

Mesatarja e vlerësimit të konsumatorëve
0 Stars
Gjithsej Vota 0

Për shkak të nivelit të saj të larta të prodhimit cannabinoid, i cili është rezultat i kalimit tonat afgane Kushin, një tendosje 100% Tregues që vjen nga shtamet kush ...

€8.47

:

Afghan Kush x White Widow - World of Seeds

Mesatarja e vlerësimit të konsumatorëve
0 Stars
Gjithsej Vota 0

Një kryq në mes tonë të Afganistanit Kushit, një tendosje 100% indica që vjen nga shtamet Kush rritur në një zonë të vogël të Afganistanit verior në mal Hindu Kush ...

€8.89

:

Afghan Kush x Yumboldt - World of Seeds

Mesatarja e vlerësimit të konsumatorëve
0 Stars
Gjithsej Vota 0

Afghan Kush x Yumbolt është rezultat i kalimit tonat afgane Kushin, një tendosje 100% Tregues që vjen nga shtamet Kush rritur në një zonë të vogël të Afghan veriore ...

€7.44

:

Amnesia - World of Seeds

Mesatarja e vlerësimit të konsumatorëve
0 Stars
Gjithsej Vota 0

Procesi i zhvillimit për këtë tendosje filloi kur ne vuri duart tona mbi klone nga disa fara nga Tajlanda gjene të cilëve kontribuojnë stimuluar climaxe fizike ...

€8.22

:

Amnesia Auto - World of Seeds

Mesatarja e vlerësimit të konsumatorëve
0 Stars
Gjithsej Vota 0

auto ynë më sativa në lidhje me rritjen, pamjen dhe shije. Edhe pse cikli lulëzimi është pak më shumë se shumë Autos indikatorët, ajo nuk do të marrë shumë të gjatë ...

€9.76

:

Brazil Amazonia - World of Seeds

Mesatarja e vlerësimit të konsumatorëve
0 Stars
Gjithsej Vota 0

Një tendosje Brazilian nga zemra e rainforest Amazonian. Shumë të fuqishme dhe me gjethe, Brazil Amazonia rritet egra në xhungël, ku fiset indigjene të përdorin atë ...

€2.73

:

Bubba Haze - World of Seeds

Mesatarja e vlerësimit të konsumatorëve
0 Stars
Gjithsej Vota 0

Pas një pushimi të gjatë nga lëshimi i çdo tendosje të rregullt dhe përkulje ndaj kërkesave të vazhdueshme të tifozëve tanë të WoS, ne jemi të kënaqur të paraqesim marijuanin tonë të ri të rregullt ...

€2.73

:

CBD Tonic - World of Seeds

Mesatarja e vlerësimit të konsumatorëve
0 Stars
Gjithsej Vota 0

I quajtur Cbd Tonic, kjo tendosje është rezultat i kalimit dhe përzgjedhjes pasuese të Masës Kritike me Diesel Tonic ....

€8.89

:

Chronic Haze - World of Seeds

Mesatarja e vlerësimit të konsumatorëve
0 Stars
Gjithsej Vota 0

Përzierje gjenetike përdorur fillimisht për të krijuar prindërit e Haze tonë kronike është shumë i gjerë dhe përfshin paraardhësit të përbashkët të dhëna që kronike është një kryq në mes ...

€8.18

:

Columbian Gold - World of Seeds

Mesatarja e vlerësimit të konsumatorëve
0 Stars
Gjithsej Vota 0

Interesting kryq mbrapa. 25% Tregues 75% landrace Sativa nga Kolumbia. Një përzierje e linjave të pastër vijnë nga zona Santa Marta ....

€22.40


Last Updated: Thursday, 21 October 2021 14:08

V Shporta

Shiko Shporta juaj
Shiko Shporta juaj

farë picker metamod

Pick nga më të Farërat Popular kanabisit
Përsosin kërkimin në Bota e farërave

Çmimi

Dispozicion si farë të vetme

Shumica Farërat Populloret

Profile kanabinoid

Produktet gjithsej: 47

Hyrja

Identifikohu ose Regjistrohu një llogari me Farërat fshehtë

Selector monedhëTë gjitha Manufactureres Seed pajisur me farërave fshehtë!
flamur